Skip to main content
Het team

De Sportkamer
de trainers

Geraldine Kooij trainer De Sportkamer

Geraldine

Eigenaresse en trainster

“Ruim 8 jaar geleden heb ik de sportschool opgericht omdat ik vind dat iedereen op een laagdrempelige manier moet kunnen sporten. Ik begon met een women only-sportschool. Maar steeds meer mannen hadden ook belangstelling. Daarom heb ik in 2023 het concept en de naam veranderd. Er zijn nog steeds women only-uren voor de dames die dat fijn vinden, maar daarnaast zijn er ook gemengde uren.

Je vindt mij vaak als trainster in het circuit. Ook begeleid ik de mindfitness en geef hipNtigh-lessen. Mijn uitgangspunt is dat iedereen moet kunnen meedoen met de lessen. Lukt iets niet, dan pas ik in overleg de oefening aan totdat de sporter hem wel comfortabel kan uitvoeren.

Ik krijg vaak te horen dat ik ogen in mijn achterhoofd heb, er ontgaat mij niets. Dat betekent ook dat ik me betrokken voel bij mijn sporters. Ik vind het fijn dat ik vaak een luisterend oor voor ze kan zijn. Mijn wens is komend jaar een yoga nidra-opleiding te volgen, zodat ik ook deze lessen kan gaan aanbieden.”

Monique trainer De Sportkamer

Monique

Trainster

“Sinds vijf jaar ben ik trainster. Ik sta in het circuit, pak dames in voor Better Belly en geef ook de hipNtigh-lessen. Ik ga altijd uit van wat de sporters op een gezonde manier kunnen doen. Voor wat niet lukt, bedenk ik wat anders. Ik heb ervaring met bewegingsangst en stimuleer sporters om zich net iets meer in te spannen dan ze uit zichzelf zouden doen. Op die manier geef ik ze plezier in bewegen en, heel belangrijk, zo houden ze dat het plezier ook. En ik vind dat daarnaast gezelligheid en verhalen delen er ook bij hoort.”

Geraldine Kooij trainer De Sportkamer

Elora

Trainster

“September 2023 ben ik begonnen bij de Sportkamer en ik kan niet anders zeggen dan dat hier een hele gezellige en open sfeer hangt. Daardoor kan iedereen zichzelf zijn en op eigen niveau sporten. Ik vind het erg leuk om mensen te motiveren, om energie te geven en te zien dat ik die energie dan ook van de leden terug krijg. Doorgaans kan je mij op de maandag avond vinden in het circuit. Ik vraag altijd even hoe je je voelt vandaag en hoe je dag was. Mijn doel is bereikt als je met een voldane glimlach vertrekt na een inspannende sessie.”