Skip to main content

Het Sportaanbod

VERBETER JE GEZONDHEID MET ONS GEVARIEERDE SPORTAANBOD

De Sportkamer heeft voor ieder wat wils. Of je nu wilt afvallen, fitter worden of gewoon lekker bewegen. Kom langs voor een gratis proefles en ervaar het zelf!

Sportaanbod CIRCUIT TRAINING

Circuit training

Zoek je een sport die je fit en gezond houdt? Dan is circuittraining iets voor jou. Bij De Sportkamer kun je deze uitdagende, afwisselende training volgen. Je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie. En je hebt ook nog eens plezier met je medesporters. Circuittraining is geschikt voor iedereen, ongeacht je niveau of leeftijd. De circuittraining combineert spierversterkende oefeningen met oefeningen voor je conditie. Krachtstations en aerobic stations wisselen elkaar af. Dankzij de circuittraining van maar 30 minuten kun je kort maar krachtig aan je lichaam werken! Dat kan zelfs meerdere keren per week, want tijdens onze openingstijden kun je komen wanneer je maar wilt. Wij garanderen persoonlijke begeleiding.


Circuit training

Mindfitness

Gezondheid gaat verder dan sport en voeding. Ook je mentale welzijn hoort erbij. Dat kun je bevorderen door sport én door ontspanning. Wil je de stress van alledag loslaten, maak dan kennis met onze mindfitnesslessen. Daarin werk je aan je mentale ontspanning door fysieke oefeningen (yoga, pilates), aandacht training (mindfulness) en meditatietechnieken. Je leert om te ontspannen, te focussen en positief te denken. Mindfitness helpt je om stress te verminderen en meer balans te vinden in je leven.


Circuit training
BETTER BELLY

Better Belly

Als je je buik wilt aanpakken, dan kun je bij De Sportkamer terecht voor Better Belly. Dit is een effectieve methode om centimeters te verliezen in deze probleemzone. Je draagt een speciale tailleband die zorgt voor infrarood-dieptewarmte. Daarmee train je op de crosstrainer, de fiets of de loopband. Dit stimuleert de vetverbranding en verbetert de doorbloeding. Doordat je lichaam extra hard moet werken om de warmte kwijt te raken, behaal je met Better Belly vaak meer resultaat dan met een normale cardiotraining. Een Better Belly-pakket bestaat uit 12 sessies van 45 minuten in één maand (driemaal per week).


Better Belly

hipNthigh

Wil je strakkere heupen, billen en dijen? Dat kan in onze hipNtigh-sessies: een groepsles van een kwartier met behulp van een elastische band. Je bevestigt de hipNthigh®tonerbanden om je enkels en voelt tijdens het trainen meteen dat je spieren aan het werk zijn. Het elastiek tussen de enkelbanden zorgt ervoor dat je dij- en bilspieren direct geactiveerd worden. Zo nemen je spierkracht en conditie toe, verbetert de structuur van je huid in deze zones en groeit je stabiliteit.


hipNthigh
Maak een afspraak met Geraldine

Maak een
afspraak

Wil je zelf ervaren hoe het is om te sporten bij De Sportkamer? Maak dan nu een afspraak voor een gratis proefles! Je kunt je aanmelden via de website of telefonisch. Een proefles duurt ongeveer een uur en bestaat uit een intakegesprek, een rondleiding en een training naar keuze. Zo kun je zelf ontdekken of De Sportkamer bij jou past. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een proefles bij De Sportkamer!